Henrik Lange

henriklange_200x280Rejsejournalist og iværksætter

Henrik Lange driver rejseportalen Highways-USA.com, der inspirerer folk til på egen hånd at tage på kør-selv ferie i USA og oplevelse den amerikanske kultur på egen krop. Henrik har i løbet af 10 år skabt et af de største indholds universer om USA på dansk med artikler om amerikanske storbyer og nationalparker samt artikelserier om bl.a. Route 66, Highway 1 i Californien og Florida Keys.

Henrik har i 2015 udgivet tre nye e-bøger med detaljerede guider til Highway 1 i Californien, Florida Keys og Key West samt den mest detaljerede guide til Route 66 på dansk – stadig som e-bog. Disse e-bøger kan købes direkte på hans website og downloades som pdf filer. Desuden har han udgivet flere forskellige dag-for-dag rejseplaner, folk kan købe og bruge som inspiration på kør-selv rejser i USA.

Henrik holder i løbet af året også en del USA foredrag for bl.a. danske rejsebureauer som FDM travel, Risskov Travel Partner og USA Rejser, m.fl. plus egne foredrag, han selv arrangerer. Han blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark af Foreningen af Danske Rejsejournalister. Henrik er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus i 1997.

Det var i øvrigt et arbejdsophold i USA tilbage i 1994, der vækkede Henriks interesse for Nordamerika. For i sommeren 1994 rejste Henrik rundt med en amerikansk familie, som levede af at sælge friskpresset amerikansk “lemonade” til de tørstige farmere i det amerikanske midtvesten. Det gav Henrik en særlig indsigt i amerikansk kultur og familieliv, hvilket gav ham blod på tanden til også at inspirere andre danske til at opleve USA. Det har han så gjort på fuld tid siden 2009. Se mere på Highways-USA.com

• Telefon: 20 25 97 48
• Mail: hlange@highways.dk
• Hjemmeside: Highways-USA.com
• Facebook: facebook.com/highwaysusa
• LinkedIn: linkedin.com/in/henriklange1