Kir Klysner

Journalist og kommunikationsrådgiver

Kir er journalist og kommunikatør.

Kir keder sig aldrig, for hun skriver for flere forskellige faste kunder og starter også gerne nye projekter op.

Stofområderne idræt, sundhed og foreningsliv sidder på rygraden, og hun skriver bl.a. for Odense Kommunes afdeling for Fritid og Eliteidræt, DGI magasinet UDSPIL og Dansk Firmaidrætsforbunds magasin FIRMAIDRÆT.

Kir skriver også for to fagblade Blik & Rør og MODUS. Hun er selv meget optaget af sit fag og er formand for Kreds Fyn i Dansk Journalistforbund (DJ) og sidder i kommunikationspolitisk-udvalg i DJ.

Kir har aldrig en tom idetavle og hjælper også fem iværksættere, der har samme udviklingstrang.

Journalistuddannelsen på SDU har givet Kir et træfsikkert håndværk. Kir gjorde sig endnu klogere på universitetet frem mod 2011 med en kandidatuddannelse i kommunikation, markedsføring og events. Kir er desuden uddannet projekt- og procesleder og underviser i sociale medier, medlemskommunikation og pressehåntering.

Kir er den rigtige at gå til, hvis du vil mødes af et engagement, der smitter og går helt ud i fingerspidserne. Kir kan hjælpe med at lægge en kommunikationsstrategi, som fungerer både internt og eksternt og få sat ord på alle de gode ting, der fortjener at komme frem i lyset f.eks. i medierne.

• Telefon: 31137377
• Mail: kir@klysner.dk
• Hjemmeside: www.writelight.dk
• Facebook: facebook.com/kirklysner