Stine Leth-Nissen

Freelance-opgaver om artikler, sociale medier, strategi og kommunikation

Stine Leth-Nissen har erfaring med artikler, med kommunikation til web og sociale medier. Desuden har hun udarbejdet kommunkationsstrategier og ditto planer.

Som journalist, mediechef og seniorkonsulent har hun rejst til flere kontinenter, men især Afrika, Mellemamerika og Mellemøsten. Det er godt at have et realistisk indtryk af, hvad de mennesker, du skriver for, egentlig har lyst til at vide, og hvad udgangspunktet er. Derfor har hun også holdt mange foredrag på skoler og i klubber overalt i landet.

Hun kan tilrettelægge en kampagne – og hun kan fortælle om den til både radio og tv. Det har hun f.eks. gjort, når det drejede sig om den globale klimakrise eller om umenneskelige våben som klyngebomber.

De helt lokale emner

Som medarbejder på Kjerteminde Avis skal man tage fat i historierne lige dér, hvor de foregår. Og på landets mindste avis er man tæt på sine læsere i den lille, nordøstfynske kommune. Avisen udvikles i dialog med dens læsere.

Tæt på og meget langt væk

Uanset om man arbejder landsdækkende, globalt – eller meget lokalt, skal historierne være lige dér, hvor læserne er. Det samme gælder, når der skal skrives for læserne på nettet eller sociale medier. Det er lige præcis dér, journalisten hjælper jer med at bruge de redskaber, der gør, at læserne forstår – og føler sig forstået.

 

Mobil: +45 4216 6687

Mail: info@stiletkommunikation.dk

Web: Stilet Kommunikation – stiletkommunikation.dk