Eskil Mann Sørensen

Journalist og reporter

eskil-mann-sorensen
Eskil Mann Sørensen er journalist på industrimagasinet Jern & Maskinindustrien, der er en del af Nordiske Medier A/S. Han skriver om mennesker og teknik i industrien, og kan godt lide at være på virksomhederne, hvor tingene sker.

Gennem en lang række reportager fra produktionsvirksomheder har han fået en bred viden om dansk industri. Han spotter nye tendenser i industrien og giver læserne de gode eksempler ude fra virksomhederne.

Eskil har især et indgående kendskab til robotindustrien, som er vokset frem de sidste år på Fyn. Han har fulgt robotindustrien siden Universal Robots kun var en legeplads for nogle unge studerende.

Ud over Jern & Maskinindustrien skriver Eskil også til Magasinet Plast og til Food Supply Magazine, som ligeledes udgives af Nordiske Medier.

Eskil er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus.

Ud over at rapportere fra virksomhederne på skrift, tager Eskil også mange billeder. Han laver jævnligt større fotoreportager.

Eskil har stor interesse for, hvordan teknik virker, og han har også i en fjern fortid studeret på ingeniøruddannelsen i Aalborg.

 

• Telefon: 22 16 30 84
• Mail: es@journalist.dk
• Hjemmeside: www.jernindustri.dk