Hans Jørn Bøtcher

Art director, illustrator og grafiker


Hans Jørn Bøtcher har mange års erfaring fra reklamebranchen, og har – med en fortid på både større og mindre bureauer – prøvet det meste inden for både Business-to-Business og Business-to-Consumer markedsføring.

Hans Jørns kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder på Fyn og i Jylland, og kundegruppen rummer alt fra advokatvirksomheder og fødevarevirksomheder til mindre håndværksfirmaer.

Visuel kommunikation er en stjernekompetence, og Hans Jørn udfører derfor mange opgaver inden for grafisk design – for eksempel logo og identitet, web-design og emballagedesign.

Den klassiske illustration er også blandt Hans Jørns kompetencer, og som “gammeldags” reklametegner findes der mange forskellige streger i hans penalhus. Teknisk spænder illustrationerne fra blyantsskitser, over akvareller til grafiske illustrationer, og på den måde kan alle stemninger fremhæves.

Hans Jørn fik sin uddannelse som reklametegner hos Nordfyns Marketing i 1978 og har arbejdet som Art Director på reklamebureauer som Polygon, Svend Lassen og Nørgård Mikkelsen, inden han i 1990 startede sit eget Pixels Reklamebureau ApS.

Etablerede AD/ID design & kommunikation i 2009.

• Telefon: 40 16 85 40 – Åbningstider: tirsdag og onsdag kl. 9-13
• Mail: hans.jorn@cigarfabrikken.com
• Hjemmeside: www.adid.dk