Kristina Thiesen

Fotograf og redigeringstekniker

Kristina Thiesen driver et video produktions selskab White Stripe Media, med speciale i timelapse video.

Som video producent, fokuserer Kristina på visuel markedsføring, hvor kunderne kan publicere til intern kommunikation, sociale medier, hjemmesider, nyhedsbreve og reklame.

I nærmeste fremtid vil der være mulighed for at deltage i workshop med mobil video.

Kristina brænder for at implementere timelapse i alle slags video former, da metoden er meget visuel til at vise en proces. Kun fantasien sætter grænser, alt fra en plante der vokser, en byggeproces, menneskeforsamlinger og produkt produktion i fabrikshal fra start til slut.

Der ud over arbejder Kristina som freelancer i TV produktionsmiljøet, typisk i København og for SDU på Fyn.

Med Film & TV Produktions Tekniker uddannelsen fra TV2 som baggrund, og 13 år i TV branchen, er Kristina en erfaren freelance TV fotograf og redigeringstekniker. Hun har indenfor de sidste 5 år produceret lange formater i serier såsom ”Politijagt” for Kanal 5, ”Razzia” for TV2, ”Politirazzia” og ”Sommer i Sunny Beach” for TV3, ”Holder Danmark i live” og ”Holder lov og orden” for TV2, ”Det søde liv” og ”Meningen med livet” for DR.

Kundelisten er lang, hvor mange af de store produktionsselskaber bl.a. tæller DR, TV2, Metronome, Doceye, Strix, United og STV. Dette inkluderer både nyheder og sport, debat, reality, reportage, dokumentar serier og corporate video. Opgaverne har vekslet mellem studie, live sending, nyhed, reportage & still billeder som fotograf og redigeringstekniker.

I november 2016 har Kristina været med til at producere 40 studieprogrammer med titlen  “Sigurd Barrett fortæller Danmarks historie”, som blev optaget på Nationalmuseet i København. Programmerne offentliggøres i 2017. I december 2016 har Kristina travlt med en klippeopgave på “Politijagt” til det nye år for Kanal 5 / Metronome.

SE KRISTINAS VIDEO FRA USA HER: Light of life – Timelapse

• Telefon: 20 15 30 09
• Mail: kt@whitestripemedia.com
• Hjemmeside: www.whitestripemedia.com
• Facebook: www.facebook.com/whitestripemedia
• Facebook: m.facebook.com/mobilvideoworkshop