Mere end et kontorfællesskab


Cigarfabrikken tilbyder struktur, fællesskab, inspirerende kollegaer og ikke mindst kaffe, kage og hygge i massevis! Læs mere om, hvad Cigarfabrikken kan tilbyde HER.

Praktik

 

Vi får mange forespørgsler om praktik i vores kontorfællesskab.


Men da vi er en gruppe små, selvstændige enheder, er Cigarfabrikken som sådan ikke egnet som praktiksted. Vi kommer og går, alt efter hvilke opgaver vi har, og vi har ret forskellige arbejdsrytmer og kompetencer. 


Vi beder derfor eventuelle praktik-interesserede til at kontakte os individuelt. 

Ledige delepladser i kontorfælleskabet 


Arbejder du med medier, markedsføring, kommunikation m.m., og trænger du til gode kolleger at sparre med, så vil vi meget gerne byde dig velkommen i Odenses eneste rendyrkede medie-kontorfællesskab. 


Vi har lige nu et par ledige delepladser, som kan lejes for en eller flere dage om ugen alt efter dit behov. En plads giver dig adgang adgang til Cigarfabrikken 24/7, fri kaffe og te, rengøring, internet og printer.


Vi er pt. 9 mediefolk - journalister, grafikere, fotografer og webredaktører - som benytter pladserne på hel- eller deltid. 

Vores medie-kontorfællesskab ligger i Nedergade 33, 2. Få minutters gang fra Odense Banegård Center. 

Hvis du er interesseret i at se pladsen og fornemme stemningen, så  ring eller send en sms til, Bo (2211 7272), Torben (4022 9591) eller Eskil (2216 3084).


Du kan også skrive til os på mail@cigarfabrikken.com