Cigarfabrikken logo

Kontorpladser

Kontorplads

Praktik

Vi får mange forespørgsler om praktik i vores kontorfællesskab.

Men da vi er en gruppe små, selvstændige enheder, er Cigarfabrikken som sådan ikke egnet som praktiksted. Vi kommer og går, alt efter hvilke opgaver vi har, og vi har ret forskellige arbejdsrytmer og kompetencer. 

Vi beder derfor eventuelle praktik-interesserede til at kontakte os individuelt. 

Kontorpladserne

Der er syv kontorpladser i kontorfællesskabet.

  • Kontor med en plads, udlejet
  • Kontor med en plads, udlejet
  • Åbent kontor med tre pladser, en ledig plads (plads nr. 3)
  • Åbent kontor med to pladser

Ledig plads i kontorfælleskabet!

Arbejder du med medier, markedsføring, kommunikation m.m., og trænger du til gode kolleger at sparre med, så vil vi meget gerne byde dig velkommen i Odenses eneste rendyrkede medie-kontorfællesskab. 

Lige nu har vi en ledig plads med skøn udsigt over Odense Å.

For kr. 1.900,- om måneden får du adgang til Cigarfabrikken 24/7, fri kaffe og te, rengøring, internet og printer. Har du brug for færre dage, kan det arrangeres. Indskud kr. 5.900,-.

Vi har også et par ledige delepladser, som kan lejes for en eller flere dage om ugen alt efter dit behov. 

Vi er pt. 8 mediefolk – journalister, grafikere, fotografer og webredaktører – som benytter pladserne på hel- eller deltid. 

Vores medie-kontorfællesskab ligger i Nedergade 33, 2. Her finder du bl.a. hyggelige cafeér, en vinbar mm. Kontoret ligger få minutters gang fra Odense Banegård Center.

Delepladser

Mange freelancere har ikke brug for en kontorplads 37 timer om ugen. I Mediehuset Cigarfabrikken er vi 8 kontorfæller, som deler 7 pladser. Nogle har pladsen på fuld tid, andre er på kontoret én, to eller tre dage om ugen eller deler pladsen formiddag/eftermiddag. Det er praktisk, hvis du arbejder bedst morgen eller eftermiddag. Og huslejen bliver billigere.

Kontorpladser